Vi tar innbytte

Vi tar innbytte eller hjelper deg med å selge bilen din. Vi kan og ordne med finansiering før du får solgt bilen slik at du får hentet ut nybil. Vi hjelper med: NAF test, renhold, fjerne striper og bulker, bilder, annonse, salg og finansiering.

Grønt billån

NAF Grønt Billån er lånet for deg som skal kjøpe el-, hybrid- eller hydrogenbil. Søk lån hos vår samarbeidspartner Nordea eller DnB og få inntil 100 % finansiering og gode betingelser!

NAF trygghet

I samarbeid med NAF tilbyr vi grundig tilstandsrapport av bilens tekniske tilstand. Testen er mye mer omfattende enn en EU-kontroll og vil si noe om den tekniske kvaliteten på bilen langt utover en EU-kontroll. Denne gir også mulighet for retting av eventuelle feil alle steder i landet.

Vi leverer NAF test på alle våre biler

NAF Test ved salg er en grundig tilstandsrapport av kjøretøyets tekniske tilstand. Som selger har vi opplysningsplikt og en NAF Test er et godt grunnlag for deg å vite at bilen er fri for mangler.

Åpenbare feil og mangler som avdekkes i etterkant av et salg slipper du kostnader og bekymringer. Vi sørger for retting på nærmeste NAF-verksted i den regionen du bor.

Service

Reperasjoner på biler over hele landet. Samarbeid med ideelle «non profit» selskaper med halv pris i forhold til merkeverksteder.

Vi kan selge bilen for deg

Vil du slippe å vaske og annonsere bilen, vise den frem og tilby prøvekjøring, så ordner vi alt og du får raskt oppgjør.

Leie bil

Vi har gunstige utleiepriser på elbiler både i Førde sentrum, Førde lufthavn, Florø Krokane Camping og Florø Lufthavn.