Innbytte

Stadig flere selger og kjøper bil fra bilfirma som bare opptrer som mellommenn – uten å ta ansvar for bilen.
– Mellommannssalg er problematisk. Det fremstår som komfortabelt og trygt.
Men i realiteten betaler selger mange tusen kroner til bilfirmaet samtidig som man påtar deg et større juridisk ansvar,
sier advokat Jens Christian Riege i NAF Advokat i ett intervju til Motor.no

Ebil1 ønsker å lytte til NAF.
Det er bedre at risiko med handel av kjøretøy ligger hos Ebil1, som er en profesjonell aktør, enn at våre kunder skal bli utsatt for denne risiko.

Vår prosess for innbytte av kjøretøy er at bilen går gjennom Ebil1 Quality Check

Ebil1 Quality Check inneholder:

• NAF-test på deres bil for å avdekke mekaniske feil og korrosjon på karosseri.
Ved utbedring av mekanisk avvik vil utgiftene for reparasjon tilfalle kunde, men du får benytte våre gode avtaler på utbedring, samt at Ebil1 organiserer det hele i nærheten av deg.
Pris for NAF-test er kr. 2 250,-

• Kosmetisk sjekk og foto. Ebil1 utfører grundig sjekk av karosseri og lakk inkludert lakkrens og fjerning av lette striper. Bulker og skader på lakk som avdekkes kan utbedres mot tillegg. Kunde får benytte våre gode avtaler på utbedring i nærheten av kunden. Profesjonell fotograf tar biler av bilen din.
Pris for kosmetisk sjekk og foto er kr. 3 750,-

• Annonsering og salg – Ebil1 tar seg all annonsering og finner den rette kjøper for din bil. Ebil1 kjøper bilen før videresalg, slik at vi tar det juridiske ansvaret mot kjøper.
Pris for annonsering og salg er kr. 9 990,-

Full pakke kr. 15 990,-

Ved å benytte seg av Ebil1 Quality Check mener vi at kunden vil øke verdien på bilen og er avgjørende for å oppnå en god pris – samt unngå slitsomme reklamasjoner. Ebil1 mener private normalt taper mellom 20-25 tusen på å selge bilen selv. Dette med bakgrunn i at det er dokumentert at forhandler oppnår i snitt 35 – 40 000,- mer for bilen enn ved privat salg. Kostnad med utvidet garanti og lakk rens er kostnader som øker verdien med mer enn den faktiske kost. Utbedring av mekaniske feil i NAF-test vil normalt være rimeligere da en får benytte Ebil1 sine avtaler.

Utvidet garanti

Biler som har gjennomgått Ebil1 Quality Check og tatt utbedringer som er helt nødvendige får tilgang til å kjøpe utvidet garanti inntil 10 år og 200 000 km – noe som øker verdien på din bil ved salg.
Pris for 1 år og 200 000 km er kr. 9 990,-